![]() |
#751 |
Beğendikleri: 0
Beğeni Puanı: 0
Tecrübe Puanı: 17
![]()
|
![]() Ben geldimmmmmmmmm canim
![]() ölümcüm sen gellllllllllllllllllll ![]() Açlığa sabredersin adı "Oruç" olur, acıya sabredersin adı "Metanet" olur, insanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, dileğe sabredersin adı "Dua" olur, duygulara sabredersin adı "Gözyaşı" olur, özleme sabredersin adı "Hasret" olur, sevgiye sabredersin adı "AŞK" olur... Konu sadece tarafından (03-07-11 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#753 |
![]() Üyelik Tarihi: 02.12.2008
Beğendikleri: 3
Beğeni Puanı: 5
Tecrübe Puanı: 29
![]()
|
![]() günes gelsin
![]() ![]() Aşk; Bir annenin gözlerinde gördüm yeni doğmuş bebeğine hayranlıkla bakarken, Şu adamın ellerinde gördüm yavru köpeği severken, Oradaki gelincikte gördüm uçurumun kenarında rüzgarla dans ederken, Ayın içinde gördüm geceye doğarken. Rabbim, şuracıkta sen bari gözlerimi yum Sen, bana en son kalan, ben senin en son kulun; Bu akşam, artık seni anmayan 'İstanbul'un Bomboş bir camiinde uyumak istiyorum. Ziya Osman Saba
|
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#756 |
![]() Üyelik Tarihi: 02.12.2008
Beğendikleri: 3
Beğeni Puanı: 5
Tecrübe Puanı: 29
![]()
|
![]() yaren gelsin
![]() ![]() Aşk; Bir annenin gözlerinde gördüm yeni doğmuş bebeğine hayranlıkla bakarken, Şu adamın ellerinde gördüm yavru köpeği severken, Oradaki gelincikte gördüm uçurumun kenarında rüzgarla dans ederken, Ayın içinde gördüm geceye doğarken. Rabbim, şuracıkta sen bari gözlerimi yum Sen, bana en son kalan, ben senin en son kulun; Bu akşam, artık seni anmayan 'İstanbul'un Bomboş bir camiinde uyumak istiyorum. Ziya Osman Saba
|
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#757 |
Beğendikleri: 9
Beğeni Puanı: 38
Tecrübe Puanı: 19
![]()
|
![]() Allah rahmet etsin
![]() ![]() ![]() Zoruma gideni içime attım... Şimdi kolayıma geldiği kadarıyla birleştiriyorum kelimeleri... Neyi ne kadar anlatabilirki insan?Yaşadığı hep kendine..Acısının tadı sadece kendine.. ![]() Sohbet Sitemiz Hakkında Bilgi Almak için Tıklayınız ![]() ![]() |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#758 |
Beğendikleri: 9
Beğeni Puanı: 38
Tecrübe Puanı: 19
![]()
|
![]() Giden gelmiyor ki..
bu saatten sonra ölüm gelsin... ![]() ![]() Zoruma gideni içime attım... Şimdi kolayıma geldiği kadarıyla birleştiriyorum kelimeleri... Neyi ne kadar anlatabilirki insan?Yaşadığı hep kendine..Acısının tadı sadece kendine.. ![]() Sohbet Sitemiz Hakkında Bilgi Almak için Tıklayınız ![]() ![]() |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tags |
biri bana gelsin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sıradaki Gelsin 13. Bölüm Fragmanı | SiMhA | Dizi & Tv Haberleri | 0 | 22-03-17 21:02 |
Sıradaki Gelsin 13. Bölüm Fragmanı | SiMhA | Dizi & Tv Haberleri | 0 | 18-03-17 19:58 |
Sıradaki Gelsin 12. Bölüm Fragmanı | SiMhA | Dizi & Tv Haberleri | 0 | 11-03-17 02:54 |
Anlayan Beri Gelsin... | Sedanur | Arşiv | 0 | 30-12-08 12:26 |
Arzu eden gelsin | SuSKuN | Arşiv | 0 | 04-12-08 11:03 |