|
Aşk Sözleri Aşka Dair En Güzel Sözler... Hiçbir Aşk Sözlerle Anlatılmaz Ama Aşkın Değerini Yükselticek Sözler Vardır.. |
Sponsor Reklam Alanı | |
|
Seçenekler | Stil |
29-03-16, 11:25 | #121 |
Beğendikleri: 8
Beğeni Puanı: 7
Tecrübe Puanı: 20
|
Cevap: [Çaya Dair...]
Bir bekleyenin olmalı…Sen kendinden vazgeçsen de, Senden vazgeçmeyen… Bana “Seni Seviyorum”deme! Uyku tutmayan gecelerde içemediğim çayım’sın de.. Hasret kokan Şiirlerimin kadınısın de, Bu mavi şehirde tek eksiğim beklediğimsin de.. . Arzu Camgöz Herhal seni görmem sana Çay demlemem yakındır, Şimdi içime bir geliyorum ferahlığı üflesen ve gelsen. “unutma ben Dua Dua yazdım seni kendime ”… Arzu Camgöz [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
09-06-16, 13:19 | #122 |
Beğendikleri: 8
Beğeni Puanı: 7
Tecrübe Puanı: 20
|
Cevap: [Çaya Dair...]
“Olmalı üstâdım olmalı tabii... Yüzünü görünce ve yüzüne hasret olunca; canımızı çay çektirecek birileri olmalı…” Vahap Osmanlı Çay apayrı bir hâl verir insana… Ya deminden, ya şekerinden, ya içme nedeninden, ya da içirenden… Vahap Osmanlı [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|