|
Aşk Sözleri Aşka Dair En Güzel Sözler... Hiçbir Aşk Sözlerle Anlatılmaz Ama Aşkın Değerini Yükselticek Sözler Vardır.. |
Sponsor Reklam Alanı | |
|
Seçenekler | Stil |
16-06-13, 12:15 | #21 |
Beğendikleri: 8
Beğeni Puanı: 7
Tecrübe Puanı: 20
|
Çay İçme Kılavuzu: ‘Efkarlı Çay’ nasıl içilir ? efkarlı bir iç çekilir. bir nefes beklenir. sonra çaydan bir yudum çekilir. efkar içinizi doldurana kadar iç çekmeye devam edilir. sonra bir yudum daha , bir daha. ‘Hüzünlü Çay’ nasıl içilir? gözler uzak bir noktaya diklemesine batırılır. boyun bir miktar açı ile bükülür. çaydan bir yudum içilir.bazen gözüme toz kaçtı numarası da muteberdir. [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
16-06-13, 12:18 | #22 |
|
Her zaman söyleyemesekte, Belki de bazen, bir bardak demli çay anlatır özlediğimizi... [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
16-06-13, 12:21 | #23 |
|
Çay kaşığı gibi ortalığı karıştıran insanların unuttukları bir şey var, ortam durulduğu zaman bir kenara bırakılırlar. [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
16-06-13, 12:26 | #24 |
|
Estağfurullah, çay ile aşk acısı çekilmez efenim. Çay ki başlı başına aşktır zaten. Lakin çay içip, dumanını dert sayarsak, o muamma. Vardır sizin de bir çay koyup, gelmesini sabırla beklediğniz… Ne sözün kenarlarında uzun uzun susmak istiyorum Ne de çok söyleyip sözcüklerin içinde boğulmak.. Sadece ÇAY demleyip DUA'larla sana varmaktır isteğim... [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
16-06-13, 12:28 | #25 |
|
İçemediğimiz çayın şiiridir yazdığımız! içtiğimiz çay ise, yazamadığımız şiirin tesellisidir.. Bizim elimizde çayımız, sol yanımızda acımız, g/özlerimizde inci yaşlarımız, birde dilimizde ... ... HasbünAllahû Ve Ni'mel Vekil ! [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
16-06-13, 12:31 | #26 |
|
Üzüldüğümüzün anlaşılması için, illa gözlerimizin nemli mi olması lazım ? Demli demli çay içiyoruz.. Yetmez mi ? Muhabbetin kokusundan uzakta kalan neylesin...?Kalksın koyusundan bi demlik çay demlesin...! [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
16-06-13, 12:34 | #27 |
|
Aşkınla demlenmiş sıcak bir çay içmeliyim. - Yokluğuna alışmamalıyım. . . [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
25-06-13, 21:45 | #29 |
|
Gereğinden fazlasını söylemek korkusu âşıkların çoğunu dilsizleştirir. Hiçbir şey söylememeye saklanırlar. Karşıdaki sorar: - Ne düşünüyorsun? - Hiç - Hiç konuşmuyorsun? - Ne söyleyeyim? - Bilmem - Bir çay daha? - Olur. [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
25-06-13, 22:09 | #30 |
|
Acı kahvenin hatırı acı çayda da olur.. Acı çayı içen canlar bedelsiz dostluk solur.. Çayin her katresi bir efsundur yağar mekana.. Kahve fırınlarda, çaysa gönüllerde kavrulur... [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|