|
Aşk Sözleri Aşka Dair En Güzel Sözler... Hiçbir Aşk Sözlerle Anlatılmaz Ama Aşkın Değerini Yükselticek Sözler Vardır.. |
Sponsor Reklam Alanı | |
|
Seçenekler | Stil |
21-02-14, 12:49 | #1 |
Beğendikleri: 0
Beğeni Puanı: 4
Tecrübe Puanı: 10
|
bambAŞKa
Elbette unuturum sonunda en fazla bir mevsim ağlarım alışırım yalancı baharlara ama yine de biri beni kandırsın yokluğunda… Ne desem kar yağıyor... Yeryüzündeki şartların düzelmesi, sadece bilimsel buluşlardan çok ahlaklı bir yaşama düzeninin gerçekleşmesine bağlıdır. Öyle ölsem, öyle ölsem ki çocuklar.. Size hiç ölüm kalmasa... Aklımda kalanlara Helal olsun...
|
|
Paylas |
21-02-14, 13:06 | #2 |
Beğendikleri: 0
Beğeni Puanı: 4
Tecrübe Puanı: 10
|
Bir insan, iki kuyuya aynı anda gözlerinden düşebilir. İtme ! Ama gitme. Daha saat ‘hoşçakal’ı göstermedi. Bitme !
Yeryüzündeki şartların düzelmesi, sadece bilimsel buluşlardan çok ahlaklı bir yaşama düzeninin gerçekleşmesine bağlıdır. Öyle ölsem, öyle ölsem ki çocuklar.. Size hiç ölüm kalmasa... Aklımda kalanlara Helal olsun...
|
|
Paylas |
24-02-14, 13:49 | #4 |
Beğendikleri: 8
Beğeni Puanı: 7
Tecrübe Puanı: 20
|
''Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara…''
Kahraman Tazeoğlu'nun bAŞKa adlı kitabından... [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
05-04-14, 23:17 | #6 |
|
Cevap: bambAŞKa
Nerede, neye, ne kadar susacağını bilmek, nerede, neye, ne kadar konuşacağını öğrenmekten daha zordur.
*Başka* [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
11-04-14, 17:06 | #7 |
|
Kalır gibi gidişlerini izledim önce, sonra
gider gibi kalışlarını... Ve anladım ki ne sen gidebiliyorsun ne ben kalabiliyorum. Öyle bir hayat yaşıyoruz ki şimdi: ağlamak gülmenin mahkümu, gülmek ağlamanın gardiyanı gibi sanki... Ve anladım ki ne seninle ağlayabiliyorum, ne de sensiz gülebiliyorum. Belki de sen aşka aşıktın, ben üstüme alındım bilmiyorum. Bir gün gerçekten seni terk edebilecek miyim onu da bilmiyorum. üzerine sinen benim kokusunu duymadan yaşayabilecek misin?... Çünkü, senden geriye sadece sen kalana dek terk edilmiş olmuyorsun. #*Bambaşka*# [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
30-05-14, 21:49 | #9 |
|
“Uğruna verdiklerim, sonunda seni kendine aşık etti. Ve beni hiç kimseye benzemediğim için severken, ötekilere neden benzemiyorum diye terk ettin. Şimdi yaşananlar mı daha acı yoksa yaşanacaklar mı? Aşk, acının dolaylı tanımıymış; geç öğrendim.”
bambAŞKa kitabından. K.Tazeoğlu [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
24-06-14, 00:18 | #10 |
|
Çocuktum işte... Öyle inanmıştım ki döneceğine.
bambAŞKa [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|