|
Aşk Sözleri Aşka Dair En Güzel Sözler... Hiçbir Aşk Sözlerle Anlatılmaz Ama Aşkın Değerini Yükselticek Sözler Vardır.. |
Sponsor Reklam Alanı | |
|
Seçenekler | Stil |
07-04-14, 22:26 | #1 |
Beğendikleri: 3
Beğeni Puanı: 5
Tecrübe Puanı: 29
|
Aşk, Ateşten gömlek
Ve görüldü ki; Aşk, Ateşten gömlek , Cehennem yeri, ve illaki Cennet... Bir serüvendir almış başını gidiyor, herkeste bir peri masalı inancı, kaf dağına ulaşa bilme amacı, ve inadına zancı, kancı, kırıcı... bir keşmekeşin içine itilmiş yürekler, bir çok keşkenin boyunduruğu altında süre gelen sürekler... döneklerini mi ararsın, dönemeyeni mi..? sönen'i mi sorarsan sönemeyeni mi ...? gidene mi yanarsın, gidemeyene mi...? bitene mi kızarsın, bitirene mi...? iteni mi tutarsın, itileni mi...? velhasılı dediğim gibi, geçmez aşk, geçit vermez, geçilmez... durup sevmek, sevip durmak lazım. dahası vardır amma , dehası yoktur Aşkın... Aşk, Ateşten gömlek, Cehennem yeri, ve illaki Cennet... Aşk; Bir annenin gözlerinde gördüm yeni doğmuş bebeğine hayranlıkla bakarken, Şu adamın ellerinde gördüm yavru köpeği severken, Oradaki gelincikte gördüm uçurumun kenarında rüzgarla dans ederken, Ayın içinde gördüm geceye doğarken. Rabbim, şuracıkta sen bari gözlerimi yum Sen, bana en son kalan, ben senin en son kulun; Bu akşam, artık seni anmayan 'İstanbul'un Bomboş bir camiinde uyumak istiyorum. Ziya Osman Saba
|
|
Paylas |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|