|
Aşk Sözleri Aşka Dair En Güzel Sözler... Hiçbir Aşk Sözlerle Anlatılmaz Ama Aşkın Değerini Yükselticek Sözler Vardır.. |
Sponsor Reklam Alanı | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#21 | |
![]() Üyelik Tarihi: 02.12.2008
Beğendikleri: 0
Beğeni Puanı: 0
Tecrübe Puanı: 20
![]()
|
![]() Alıntı:
tesekkurler.. ![]() www.parksohbet.com benım asık oldugum tek adres . www.keyifci.com benım sevdıgım ilk paylasım forumu . www.parksohbet.net sevdiğim adres.. parksohbette seviyorum burayı her yeri | |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#22 |
Beğendikleri: 3
Beğeni Puanı: 5
Tecrübe Puanı: 29
![]()
|
![]() ![]() Rüyaları çalınmış gecelerde sevdim seni. Yetim çocukların kirlenmemiş düşlerinde büyüttüm seni. Her gülüşün, acılarıma sürülmüş bir merhem gibiydi. Lacivert okyanuslara uzanan umuttu gözlerin.Korkularımı yüreğinde emziren bir imkansız sevdaydın sen.Yeni doğmuş bir bebeğin kundağında uyuttum hasretimi. Kirpiklerin papatyaların avuçlarına uzanmış uyurken, ben yüreğimi közledim acılarında. Sen umuda gülümserken, ben bedenimi közledim bir günahına. Ne olur sus bitanem. Kaybettiğim güneşi senin gözlerinde bulmuşken , ezilmiş goncalarımın yaşlarını gülüşlerinin sıcaklığında kuruturken onca fedakarlığımı ne olur büyütme. Her şey senin yüreğin ve sevdan için.Yenilgiyi kuşanmış yılların umuda gülümseyen takvim yapraklarında sevdim seni. Geceleri avuç içlerime uzanıp kirpiklerimle sildim irine bulaşmış yüreğini.Gökyüzüne yıldızları sererken gül kokulu Melek’ler , ben gözlerine mutlulukları çizdim..Yüreğimin suskun kelimelerinde sevdim seni. Hasretinde kaç kez öpüştüm sen diye katransı geceyle, kaç kez iç geçirdim güneşin avuçlarından yüreğimi kanatırcasına. Sen tutacaksın diye yüreğimi sonsuz uçurumlara saldım. Göz yaşların söndürür diye bedenimi senin günahların için güllerin koynunda yaktım. Kanasa da bedenim hasretinde, ne olur içinde yaşat beni. Yüreğinin en kuytu köşesinde büyüt beni. .Uzaklardan bir çağırsan beni, kirpiklerinden düşen gözyaşlarını ellerimle silmez miyim ? Göçmen kuşlarla haber yollasan, karları üzerime giydirip kanayan yaralarını bedenimle örtmez miyim ? Haydi ağlama sen gül yüreklim. İmkansızlığın içinde yürüt beni. Kavuşmamız yasak olsa da yüreğinde büyüt beni..Aldırma yalnız gecelerde suskunluğuma. Aldırma göz yaşlarıma. Sırtlarımız ayrılık duvarlarına dayansa da sevgimizi imkansızlığın içinde yaşatmadık mı ? Ayaklarımız karların altında yanarken , bir avuç güneşle “ sevdamızı “ kurak topraklarda zamansız yeşertmeyi ummadık mı ? Karanlığa inat yüreğimi yıldızlara yaslayıp sevda bozkırlarda umuda kök salmadık mı ? Haydi sil gözyaşlarını. gül bakışlım ben seni suskun yüreğimle sevdim.... Şimdi... Tek bir damlayı izlemek ne kadar zorsa sağnakta... Seni izlemek de öyle zor... Kolay olmamalıydı zaten sana ulaşmak... Özlemek de seni sevmek kadar güzel olacak ![]() Aşk; Bir annenin gözlerinde gördüm yeni doğmuş bebeğine hayranlıkla bakarken, Şu adamın ellerinde gördüm yavru köpeği severken, Oradaki gelincikte gördüm uçurumun kenarında rüzgarla dans ederken, Ayın içinde gördüm geceye doğarken. Rabbim, şuracıkta sen bari gözlerimi yum Sen, bana en son kalan, ben senin en son kulun; Bu akşam, artık seni anmayan 'İstanbul'un Bomboş bir camiinde uyumak istiyorum. Ziya Osman Saba
|
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#23 |
![]()
|
![]() ![]() …o zaman yok say beni… …hiç olmayanlara… …hiç gelmeyenlere… …hiç sevmeyenlere… …unuttuya yazma adımı…unutulana yaz… …ki ben seni…hani nazım der ya 'yere saplı bıçakların ışıltısında'…ben seni yüreğime saplı bıçakların ışıltısında…bıçaklar ki bursa işi…bıçaklar ki söğüt yaprağı…ha bire dem vurur kanamalardan… ben seni en amansız… …hani adresimizi yitirmiştik zaman içinde…hani iklimimizi…hani coğrafyamızı…yıllar sonra bulup bir birimizi en utangaç…ben seni en masum… …bir çocuk bulmuştum önce uzak zaman içinden… yanaklarında güneş çatlağı ve sarıya çalan saçları…bir zeytin ağacının dibinde acı ninniler çalınan mayasına…gözleri dalgın hiç gelmeyecekleri bekleyen…bir çocuk incir sütlerinde hasretini yineleyen… …bir çocuk bulmuştun tüm hayattan vazgeçti sini kuşanmış… ellerinde bir tutam ayaz…ellerinde kar karası… yüreğinde barikat… gözleri intihar bakan … …bir çocuk kaybolmuş…bir göç telaşesinde unutmuş kendisini… …bir çocuk bulmuştuk ikimiz… …bir ceylan… …bir serçe… …bir ürkek… …sevgi koymuştuk adını … …bir çınar ağacının yaprağıydık ikimiz sen bir yarısı ben bir… bir çınar ağacının yaprağı rengimiz ilkbahara çalmıştı hani…kışları erken açtı ve yana yana sarıya bir çınar yaprağı…döne döne unutlana yaz beni… rüzgarlarda…rüzgarlarında çekip gittiğinin… …unutulana bir bıçağın ucuyla … …kalın çizgili notlar düşemediysen benden yana satır aralarına hayatının…ne desem ki… …ne desem çare değil bilirim… …ne etsem çare… …hayasızlıklarımı unuttum… …bağırıp çağıran yanımı… …çocuk yanımı…şımarık yanımı sende bıraktım… …büyüdüm… adam oldum… …zaten büyüktün…zaten adamdın dersin sen şimdi…olsun yinede…daha bir büyük…daha bir adam…artık bilirim yola çıktıların sona gittiğini…artık bilirim döngellerin ayaküstü merhabalar gibi soğuk ve kısa olduğunu… artık bilirim kopunca tutmadığını…artık büyüdüm dedim ya… ...artık göz yaşlarımı ar bilirim…utanırım kendimden… …artık bir isa gibi… sağ yanıma tokat atarsın…sol yanımı dönerim…olmadı çarmıhına ger beni ve unutulana çak yüreğimden…küsmem…ben artık bir yunus…bir emre…bir evliya…bir derviş… …artık rahat değilsen… …artık amanlar la anıyorsa aklın beni…ve ekşitiyorsam yüzünü… …UNUTULANA YAZ ADIMI…UNUTTUYA DEĞİL…BELKİ BİR GÜN YİNE BİR ÇOCUK KALABALIĞIYLA DÖNER GELİRİM… ![]() Aşk; Bir annenin gözlerinde gördüm yeni doğmuş bebeğine hayranlıkla bakarken, Şu adamın ellerinde gördüm yavru köpeği severken, Oradaki gelincikte gördüm uçurumun kenarında rüzgarla dans ederken, Ayın içinde gördüm geceye doğarken. Rabbim, şuracıkta sen bari gözlerimi yum Sen, bana en son kalan, ben senin en son kulun; Bu akşam, artık seni anmayan 'İstanbul'un Bomboş bir camiinde uyumak istiyorum. Ziya Osman Saba
|
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#24 |
![]()
|
![]() ![]() Elimizde vedalar için hazırlanmış bir harita olsa keşke.Çünkü; bilinmezlikle başa çıkabilmek bazen zorluyor insanı. Ayrılık sonrası yolumuzu belirleyen; sağa mı, sola mı, sapağa mı, düzlüğe mi, feraha mı, sıkıntıya mı doğru yol aldığımızı anlayabileceğimiz ve o yoldan başka bir yolun daha olduğunu görebileceğimiz şöyle açıklayıcı bir harita olsa diyorum... Ne zaman biriyle vedalaşmak zorunda kalsam ne diyeceğimi, nasıl davranacağımı bilemem ve buz kesilirim o an.Uğurlamanın da uğurlanmanın da bir usulü vardır derler ya, hiç anlamam o işlerden. Ve bu gece vedalar adına birkaç satır yazmak istedim.. Daha doğrusu şöyle derinliği olan bir vedayla gitmek istedim kendimce… Bir aşkın nasıl yaşandığını o aşkı yaşayan iki insandan başka kimse bilemez aslında.Artık hayatımda olmayacak birini iyi anmaya çalışma çabalarım çevremdeki herkesi çileden çıkarsa da ve bu ısrarıma anlam veremeseler de ben böyleyim.İnanmışlığımın önüne hiçbir mantık geçmiyor işte… Madem okuyorsun yazdıklarımı, şimdi dinle: Işığı göremediğin, hayat adına umudunu yitirdiğin ve kendini çıkmaz sokaklarda hissettiğin anlarda bil ki sana iyi dileklerde bulunan bir yürek var. Evet biraz huysuzumdur, sinirlenince ne dediğimi bilmem, ağzımdan çıkan lafların sonunu asla hesap etmem ama her şeye rağmen nasıl bir kalbim olduğunu en iyi sen bilirsin bu hayatta.Acıyan yanımla acıtmışımdır seni bunu unutma. Bana yaşattıkların pek hoş şeyler değildi elbette ama tüm bunları şaşkınlıklarına, hayatın seni artık yorduğuna, huzur istediğine, verdiğin kadarını aynı anda almak istemene filan veriyorum. Vicdanen bir rahatsızlık içinde olmadığını biliyorum ama keşke bazı şeyleri bilmeseydi, dediğini de duyar gibiyim.Ben de iyi ki duydum, demedim zira… Uzun süren beraberliklerin sonunda iki yol vardır.Ya sonsuzluğa çıkılır el ele ya da sonsuza kadar ayrılır eller.Tüm aşkların çizilmiş bir kaderi vardır derdim de bir türlü inanmazdın bana.Bak, sonsuza dek ayrı kalacaklar tayfasındayız artık. Şimdi cd de ‘Adı oldu yanlızlık’ çalıyor…Mahşerde olduğumu düşündüğüm o geceden sonra bu şarkıyı bir daha hiç dinlemedim biliyor musun? Şimdi ise son dinleyişim…Nedense samimiyetle ve gerçekten hissederek bana dinle, dediğini düşünmekteyim hala.Bence artık sen de asla dinleme bu şarkıyı. Bir zamanlar içim çok rahattı ayrılsak bile birbirimizi sevdiğimizi, varlıklarımızın başka başka insanlarla asla ikâme edilemeyeceğini, ne derdim olursa olsun aradığım an yanımda olacağını düşünüyordum.Şimdi benim telefonumda senin numaran yok, hatırımdaysa daha ne kadar kalır bilmiyorum. İşte, ayrılıkların en yaman çelişkisi de bu bence. Umarım çok mutlu olursun umarım sonsuza dek ayrılmaz elleriniz ve umarım benle yaşayamadığın her şeyi onunla yaşarsın ve böylece yeni arayışlar içine girmene de hiç gerek kalmaz. Derinliği olan bir veda olsun istedim…İstesem arardım seni ve yine aynı sözcüklerle veda ederdim sana ama o zaman vedam ölümsüz olmazdı. Ne ben, bu satırları yazarkenki kadar içtenlikle söyleyebilirdim aynı sözcükleri sana; ne de sen, şu satırları okurken gibi dinleyebilirdin beni. Şimdi son söz Varsa hakkım helal olsun sana ve canın sağolsun. Hoşça kal. Okuyacaksın Biliyorum Dostça Kal.. ![]() Aşk; Bir annenin gözlerinde gördüm yeni doğmuş bebeğine hayranlıkla bakarken, Şu adamın ellerinde gördüm yavru köpeği severken, Oradaki gelincikte gördüm uçurumun kenarında rüzgarla dans ederken, Ayın içinde gördüm geceye doğarken. Rabbim, şuracıkta sen bari gözlerimi yum Sen, bana en son kalan, ben senin en son kulun; Bu akşam, artık seni anmayan 'İstanbul'un Bomboş bir camiinde uyumak istiyorum. Ziya Osman Saba
|
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#25 |
![]()
|
![]() ![]() Bir gecenin karanlığında;karanlık dar bir sokakta yürüseydik seninle....elim elinde..Uzatmak için ayrılık saatini,yavaşlatsaydık adımlarımızı..İki yetersiz sokak lambasının tembel ışığında;uçuşan gece kelebekleri görseydi bizi...Dudaklarımda bilmiş bir gülümseme olsaydı,senin çok iyi tanıdığın..Emin olsaydım,yemin edebilseydim beni sevdiğine... Gecenin sessizliğinde bir benim topuk sesim olsaydı bir de senin nefesin.Karanlık bir köşede kalbim hızlansaydı,belki beni öpersin diye...Senin sol elin benim sağ elimde eriseydi ve ayrılmamak için tel el olsaydı.Belki ayrılmamız o zaman bu kadar kolay olmazdı... Üşüseydim yada üşümüş gibi yapsaydım yalandan ürpererek...İçimde bana sarılmanın umutları yeşerseydi,dudaklarımda yine o muzur ifade olsaydı..Anlasaydın,gülerek sarılsaydın...Üşüdünmü deseydin..Kalbine...Gömleğinin taaa içine uzanıp baksaydım "bana yer varmı?"diye sorsaydım.Gülseydin "VAR" DİYEREK.Elim yanağını kucaklsaydı.Gözlerimiz kapansaydı mutluluktan.Kaybolsaydık o gecenin karanlığında...Sabah yıldızı olsaydık,sabahlara kavuşturan...Sabahı karşılayan...İki sokak lambası olsaydık,sadece kendilerini ve birbirlerini aydınlatan.... Razıydım...Sokulsaydım,burnumu boynuna dayasaydım...Kokun benim olsaydı...O geceden sonra ben sen koksaydım...Olmayan bir şarkı çalsaydı karanlıkta...Sadece bizim bildiğimiz ve bizim duyabileceğimiz... Elim elinde kalsaydı...yüreğim yüreğinde.. Seninle sokak lambası bile olurdum,dönseydin eğer... Dönmedin...kalbindeki dağları yıkıp,dönemedin... Gittin,gidiş o gidiş.... Ve ben...."Sokak Lambası'' bile değildim...... ![]() Aşk; Bir annenin gözlerinde gördüm yeni doğmuş bebeğine hayranlıkla bakarken, Şu adamın ellerinde gördüm yavru köpeği severken, Oradaki gelincikte gördüm uçurumun kenarında rüzgarla dans ederken, Ayın içinde gördüm geceye doğarken. Rabbim, şuracıkta sen bari gözlerimi yum Sen, bana en son kalan, ben senin en son kulun; Bu akşam, artık seni anmayan 'İstanbul'un Bomboş bir camiinde uyumak istiyorum. Ziya Osman Saba
|
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#26 |
Beğendikleri: 0
Beğeni Puanı: 0
Tecrübe Puanı: 20
![]()
|
![]() Simsicak, derin, acik vede cok samimi bir yazi..
cok hosuma gitti tesekkur ederim ablacim emegine saglik.. ![]() www.parksohbet.com benım asık oldugum tek adres . www.keyifci.com benım sevdıgım ilk paylasım forumu . www.parksohbet.net sevdiğim adres.. parksohbette seviyorum burayı her yeri |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#27 |
![]()
|
![]() Zaman, hayata adadığım fiilleri hep geçmişle çekimliyor Gelmişti… Gitmişti… Bitmişti… Oluyor hep. Okunaklı hayatlard an okunulası bir hayat dizmek istiyorum kendime. Bildik geçmişimden dem vuruyorum ilkin. Ve ömrümün asıl satırı geliyor… Susuyorum… Bol üç noktayla satırlar atlıyorum. Okunulası olması gereken hayatım, susulası satırlarda can buluyor Vazgeçiyorum bana Sen Gittiğinden beri Bir bağımlılık tadında hayat.. Bırakmak istiyorum .. bırakamıyorum ! Her sigara yaktığımda kendimi de yakmak geçiyor içimden Yakamıyorum ! Ah dayan… Bırak yollar girsin aramıza "söz sana" Başka bir ten giremez koynuma Geçer zaman durmaz akar kör kuyuya "BEN BEKLERİM" Yenik düşmem ucuz oyunlara Dayan…üzülme… Yalnızlık; Çakmak taşı kadar sert, Elmas kadar keskin. Ne yana dönsen ,bi tarafın kesilir.. . Fena kan kaybedersin…… Kapatamadık maziden kalan yaraları Bundan böyle HASRET olsun en güzel DÜş’ÜN Benle yasadıklarını ‘unut’ YASAYAMADIKLARINI DÜSÜN!!…Her Karesi….Siyaha boyanmis Bir Bulmacayim Çözmeye Çalıştıkça İçimde Kaybolursun.Biliyorum bir yerlerde ağlıyorsun…. Ben de ağlıyorum… Kadere inat hala sana!… Derinlerim den can alan canıma ağlıyorum… Nasıl unutabili rim ki seni!… Unutamam…Unutamam yas tutmuş yüreğimi!… Hala benim ezberimsin.Deliler gibi seni özlüyorum Gözlerim sende kaldı sevdalım.Hiç kimseleri görmüyorum..Geniş zamanlar kullanmıyorum Daralttım bütün zamanlarımı Kırık bir aşkın gece notlarına Düşüyorum Şimdilerde Kalbimide alıp Büyük Konuşuyorum! Ve Gidiyorum Bırak beni… Şimdi Sen Yoksun Ya Öyle Garip Öyle YetimKi Yüreğim Yaşamaktan Geçtim,Nefes Alamaz Oldum…Ah Bir Görebilsem Seni Ah Bir Bakabilse m Gözlerine Yüreğine Dokunabil sem… Şimdi Sen Yoksun Ya Sana dair sakladığım gülüşlerim soldu, Sadece seninle dolu olan yüreğim kanadı.Senden Başkasını Görmeyen Gözlerim Ağladı… Hala Küçük Bir Kız Çocuğuyum Hala Yüksek Sese Kırılır, Hala Kolumu Sertçe Tutarsan Ağlarım… Bana Pahalı Şeyler Alma Elma Şekerine Bayılırım…Ne Olur Tut Ellerimi. ..Yalnızlıktan Korkarım Çok Canım Acıyor Söyle Geçer Mi? Ne Kadar Büyümeliyim, Uyusam Biter Mi? Bu Gözyaşları Balıklara Yeter Mi? Küçük Dünyam Bu Sarsıntıya Direnir Mi? ![]() Aşk; Bir annenin gözlerinde gördüm yeni doğmuş bebeğine hayranlıkla bakarken, Şu adamın ellerinde gördüm yavru köpeği severken, Oradaki gelincikte gördüm uçurumun kenarında rüzgarla dans ederken, Ayın içinde gördüm geceye doğarken. Rabbim, şuracıkta sen bari gözlerimi yum Sen, bana en son kalan, ben senin en son kulun; Bu akşam, artık seni anmayan 'İstanbul'un Bomboş bir camiinde uyumak istiyorum. Ziya Osman Saba
|
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#28 |
![]()
|
![]() ![]() Adını "siyah" koydum senin .. ama kara değil.. karanlık hiç değil ... } Bir aşk filizleniyor bu gece avuç içlerimde .. Biraz titrek , ama umut dolu .. Kalemimden damlayan umtların şerefine yazıyorum bu gece.. Bu gece , senin şerefine yazıyorum {siyah-ım-} sanadır bilmesende kalemimden dökülen tüm tümcelerim artık.. Aşk denilen o küçük çocuk sarmışken tüm benliğimi , Kalemim anlamsız anlatımlara .. Şimdi ben yeni bir sayfadan sana bakmanın hazzını yaşıyorm.. Yeniden aşık olmamın hazzını.. Ben sana kimseye bakmadığım gibi bakacağım.. Ben seni kimseyi sevmediğim gibi seveceğim.. Ben sana bütün yalınlığımla geleceğim ... peki ya sen ? [İkinci el dokunuşlardan çok yoruldum ben! ] Eğer bunlarsa seninde içinden geçen cümleler , Hadi ,uzat o zaman bana elini .. . . . İçimi ısıtan güleç yüzüne rağmen görüyorum hüznünü.. İçindeki kırıklıkların o küçük yüreğine yaptığı baskıdan hissediyorum seni .. bak avuç içlerim üşüyor şimdi.. hadi uzat bana ellerini . . . Sussam Yalnızlık,Konuşsam Ayrılık Yıkılmış ve geç kalınmış viraneleriz. Şimdi ne senin gözlerinde haranın suya hasret yangınları var Ne de benim gözlerimde şiir… Yaz dedin, oysa kışlar yaşıyorum her mevsim Açmak üzereyken papatyalar yeni karlar yağıyor üzerine Üşüyorum… Evet hala üşüyor ellerim.. Hüzün kapımızı çalalı beri bin günü aştı Bin ömür, bin soluk, bin yıkılış yaşadım Ömrünün arka sayfalarında altı çizilmiş satırlarımı okumaya başladım Sığınışlarını, susuşlarını ve haykırışlarını işittim maviadadan Korunaklı bir liman olamadım sana Ve arkama bakmadan giderken Haykırışlarını duymamak için kapattım yüreğimin kulaklarını Şimdi, bin ömür geçmiş ömrümden Ben bir rüyadan uyanmak istercesine çırpınıyorum Hani zaman ilacı olurdu her şeyin? Hani zamana bırakmalıydık? Atalar yine yanıldı… Bir günün sonunda binlerce tükenişle ölürken ben Zaman zehrini içerken yudum yudum Artık bitsin istiyorum ataların ilaç dedikleri yoksuzluğun.. Bitsin… Bitmezlerin bilincinde diyorum diye Yıkılmış ve geç kalınmış viraneleriz. Şimdi ne senin gözlerinde haranın suya hasret yangınları var Ne de benim gözlerimde şiir… Ş imdi kendini yok edişlerini dinliyorum Susuyorum… Susuşlarımın öznesi sen oluyorsun hep Şehrine gidiyorum… Yokluğun açıyor kapıları Yıkılan şehirlerarası bir otobüs terminalinde ayak izlerimiz duruyor Hala haklısın Kokun sinmiş soğuk duvarlarına şehrin Herkesin gözünde seni arıyorum Yoksun… Yokluğunu salıp gitmişsin Gidişle bırakıldığın bu kentte… Susuşlarına bile yandığım soğuk dağlarımın eşkıyası Bağışlama dilemiyorum, gel demiyorum, sev demiyorum Haykırışların yankılanıp boşlukta kaybolmadı bilesin Sığındığın maviadada yaktığın ateşi görüp Yanaştırabilirsem gemilerimi Tutacağım ellerinden… Şimdi yanıyorum, kanıyorum Ve yıkılışların altında tekrar eziliyor bedenim Geç kalınmış bir soluk mu bir günün sonunda Yoksa çaresizliklerimin son çırpınışları mı bilmiyorum Kayıp adresten yazıyorum son kez Sussam yalnızlık, konuşsam ayrılık dönsem yıkılış, Dönmesem yokoluş... şimdi ben susuyorum, Yalnızlığa talip... Sende sus bana sus ki, bir daha ölmeyeyim… ![]() Aşk; Bir annenin gözlerinde gördüm yeni doğmuş bebeğine hayranlıkla bakarken, Şu adamın ellerinde gördüm yavru köpeği severken, Oradaki gelincikte gördüm uçurumun kenarında rüzgarla dans ederken, Ayın içinde gördüm geceye doğarken. Rabbim, şuracıkta sen bari gözlerimi yum Sen, bana en son kalan, ben senin en son kulun; Bu akşam, artık seni anmayan 'İstanbul'un Bomboş bir camiinde uyumak istiyorum. Ziya Osman Saba
|
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
#30 |
![]()
|
![]() ![]() Her şey bir hayal gibi uzaklarda öle yalnızım Ruhum kanatlanıp uçuverdi sanki ansızın Her gün biraz daha unutulmak nasıl zor gelir Ben hiç unutmadım, unutmayı kalbim ne bilir Mühürlendin sen benim ömrüme Darmadağın yorgun gönlüme Mühürlendin sen benim ömrüme Darmadağın yorgun gönlüme Kalplerde son yangınız İki yaralıyız şimdi ayrıyız Biz seninle masum günahsız Başkasında sürgün aşkımız Kalplerde son yangınız İki yaralıyız şimdi ayrıyız Biz seninle masum günahsız Başka tende sürgün aşkımız ![]() Aşk; Bir annenin gözlerinde gördüm yeni doğmuş bebeğine hayranlıkla bakarken, Şu adamın ellerinde gördüm yavru köpeği severken, Oradaki gelincikte gördüm uçurumun kenarında rüzgarla dans ederken, Ayın içinde gördüm geceye doğarken. Rabbim, şuracıkta sen bari gözlerimi yum Sen, bana en son kalan, ben senin en son kulun; Bu akşam, artık seni anmayan 'İstanbul'un Bomboş bir camiinde uyumak istiyorum. Ziya Osman Saba
|
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tags |
beklentisiz, denediniz, sevmeyi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
9- Senden alır, alır, alır?. vermeye gelince beklentisiz sevgiden | Usta | Güzel Sözler | 0 | 20-06-19 22:03 |
Beklentisiz sevmeyi hiç denediniz mi?Hiç beklentisiz sevdiniz | Usta | Güzel Sözler | 0 | 13-10-18 03:12 |
Soğan reçelini denediniz mi? | VaniLLy | Bilelim Öğrenelim | 0 | 08-09-18 21:05 |
Sevmeyi bilmiyoruz | VaniLLy | Bilelim Öğrenelim | 0 | 18-06-18 22:18 |
Biz Sevmeyi Beceremedik | NaDiDe | Aşk İle Sevgi | 0 | 04-04-11 13:37 |