| AnaSayfa | Rüya Tabirleri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Konularım / Cevaplarım | Arkadaş Listem | Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
| Dvd haberleri Dvd haberleri |
Ata Demirer'den ''Tek Kişilik Dev Kadro-2''ParkSohbet.Com Forumlari sitesindeki Dvd haberleri - Dvd haberleri kategorisi altındaki Ata Demirer'den ''Tek Kişilik Dev Kadro-2'' isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ünlü komedyen Ata Demirer'in stand up DVD'si "Tek Kişilik Dev Kadro 2" tüm video ve müzik marketlerde yerini aldı.
.
.
.
![]() Ata Demirer'in iki sezondur Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) oynadığı "Tek Kişilik Dev Kadro 2" oyunu DVD halinde satışa sunuldu. Özellikle gençler tarafından son dönemin en komik gösterisi olarak değerlendirilen Tek Kişilik Dev Kadro'nun harika Ata Demirer esprileri ve taklitleriyle dolu DVD'sini mutlaka edinmenizi tavsiye ederiz. ![]() Aşk; Bir annenin gözlerinde gördüm yeni doğmuş bebeğine hayranlıkla bakarken, Şu adamın ellerinde gördüm yavru köpeği severken, Oradaki gelincikte gördüm uçurumun kenarında rüzgarla dans ederken, Ayın içinde gördüm geceye doğarken. ![]() Rabbim, şuracıkta sen bari gözlerimi yum
Sen, bana en son kalan, ben senin en son kulun; Bu akşam, artık seni anmayan 'İstanbul'un Bomboş bir camiinde uyumak istiyorum. Ziya Osman Saba |
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
| Tags |
| ata, demirerden, dev, kadro2, kişilik, tek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |