| AnaSayfa | Rüya Tabirleri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Konularım / Cevaplarım | Arkadaş Listem | Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
Dj arkadaşlarımın yayın SaatleriParkSohbet.Com Forumlari sitesindeki İstek&Şikayet - kategorisi altındaki Dj arkadaşlarımın yayın Saatleri isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
değerli arkadaşlarım dj olmak isteyen ve aynı zamanda djlik yapan arkadaşlarım Yayın yapmak istediğiniz saat ve günleri belirtirseniz sevinirim . (Gün ) (SaaT)
.
.
.
![]() Meshul Olduğun Şeylerle MEŞGUL OL Düşünülen ve Yaşanılan Herşey Rahmani Olsaydı İnsanlar; Sonuçlarına Katlanamayacakları Hataları Yapmazdı. ![]() |
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 (permalink) |
|
teşekkürler ben herzaman kanalda olamıyorum geceleri 22:30 dan sonra kaldığım müddetce kanalda yayını alabilirm. daha erken gelemiyorum 23 ü de bulabilir bazen ya da daha geç.teşekkür ederim tekrar herkese kolay gelsin.
.
.
.
![]() " Sustum.Tuz basıp yaralarıma, ne kadar susulacaksa o kadar sustum ! Bir çığlık kanıyor en derininde yüreğimin. Açmadım kimselere yüreğimi ..! Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum ..." |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
sevgili arkadaslar ben 20 günlük bi süre zamanında olmayacagım için kısıtlı gelebilecegimden dolayı simdilik zaman belirlemiyorum bilginiz olsun arkadaslarım
.
.
.
![]() ![]() ![]() "Kendi İçinde Yolculuk Yap. Günlük Tut. Kalbin, Gönlün, Vicdanın Ne Diyor? Neyi Öne Çıkarıyor? Dünyaya Bilinçli Bakmanın Yolu Başta Bu İç Yolculuktan Geçiyor.." ![]() Konu NaDiDe tarafından (05-02-2011 Saat 07:20 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
| Tags |
| arkadaşlarımın, saatleri, yayın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |