![]() |
#1 |
Beğendikleri: 8
Beğeni Puanı: 7
Tecrübe Puanı: 20
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü bazı kadınlar dünyanın bütün kadınlarından daha fazla hak eder güzellikleri. Mesela annen gibidir; nedensiz karşılıksız sever seni. Öyle bir kadına rastlamışsan ne ala, kıymetini bil onun... Onunla uyuyup, onun yanında uyanmak ne mükemmel şeydir. Elin en çok onun elinde güzel, gözlerin en çok ona bakarken parlak, yüreğin en çok o yanındayken heyecanlıdır. Papatya en çok onun saçına yakışır mesela. Ama her kadın aynı değildir, bazı kadınlar dünyanın bütün kadınlarını gözünde öldürtebilir. İşte o kadını çok sev! Adam gibi adam her kadını aynı kefeye koymaz. Çünkü bazı kadınların yüreğı öyle kocamandır ki, bir başka kadınla aynı kefeye istesen de sığmaz.. ![]() [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Adam kadını özledi, başka kadına sarıldı. Kadın adamı | Usta | Güzel Sözler | 0 | 15-10-14 19:22 |
Kraldan vazgeçti ''Adam gibi adamsın'' | angelica | Türkiye Haberleri | 0 | 31-08-12 15:18 |
İnsanın Bir Eşi Olmalı Ama Adam Gibi | ölüm | Aşk İle Sevgi | 2 | 21-06-11 17:15 |
Adam gibi adam arayanlar...Adam Gibi Adam Sevmiyorum! | KaRaMeL | Arşiv | 3 | 07-06-09 17:14 |
GüLLü-Adam Gibi Sev ßeni ! | Su | Arşiv | 0 | 19-02-09 23:13 |