02-04-16, 21:49 | #1 |
Beğendikleri: 8
Beğeni Puanı: 7
Tecrübe Puanı: 20
|
Bana Seni Seviyorum Deme Evlen Benimle (Miraç Çağrı Aktaş)
Erkek "Seviyorum" der, adam sevdiği kadının tuzlu kahvesini içer. Hayatta birçok kez haksızlığa uğrarız. Lakin öldüreceğini sandığımız hiçbir acıda yılmayız... Herkesin bir hikâyesi vardı. Kimi dile getirmedi acıyan yanlarını. Oturup kâğıda döktü acılarını. Kimi yalnızca sustu, içine ata ata doldu taştı... Yine de tek kelime edemedi. Hayat kimine sevebileceği nice kalpler sundu, kimse sevemedi. Elbet benim de dile getiremediğim acılarım var. Anlatmak istesem, anlatılmaz... Zaten bazı acılar dile getirilemez. Getirilmek istense de kelimeler yetmez... Dilinden seni seviyorum eksik olmayan insanlar zaten sevemez. Aşk hissettirmektir, emektir, bunu kimse bilmez. Dil "seviyorum" dese de, her yürek sevemez. (Tanıtım Bülteninden) [*Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım.. Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım.. BEN sadece, bendeki doğruLarı YaşaRım..!.*] İzin verdiğim kadar bilirler beni.. Gerisi sadece zannettikleridir...! |
|
Paylas |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|