Geri git   ParkSohbet.Com Forumlari > EĞİTİM-ÖĞRETİM > Liseler

2010-2011 İstanbul Özel Lise Fiyatları

ParkSohbet.Com Forumlari sitesindeki Liseler - kategorisi altındaki 2010-2011 İstanbul Özel Lise Fiyatları isimli konuyu görüntülemektesiniz.

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-02-2010, 10:47 PM   #1 (permalink)
Admin
ölüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Dec 2008
Üye Numarası: 43
Arkadaşlar: 2
Konular:
Rép Puanı: 11
Rép Grafiği: ölüm is on a distinguished road
ölüm - MSN üzeri Mesaj gönder
Arrow 2010-2011 İstanbul Özel Lise Fiyatları

istanbuldaki özel liselerin ücretleri - özel lise - ankara özel lise fiyatları - izmir özel lise fiyatları -özel okulların fiyatları

2010-2011 eğitim öğretim yılı Özel Okul fiyatları açıklandı. Özel okullarda ücretler bir önceki yıla göre genellikle enflasyon oranında artmış görünüyor. Çocuğunu özel okullara göndermek isteyen veliler bu yıl da büyük bir mali yükün altına girmiş olacak.Özel okullardan bazıları yıllık eğitim ücretlerine enflasyon civarında zam yaparken, bazı özel okullar enflasyonun da üzerine çıkarak yüzde 20-30 oranında artış yaptılar.

2010-2011 eğitim öğretim döneminde özel okul fiyatları; Ankara, İstanbul ve İzmir’de 8000 – 35000 TL arasında değişiyor. Diğer illerde ise fiyatlar biraz daha düşük seviyelerde.
. . .

HOŞCAKALIN
ölüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored Links
  Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Favoriten.de Add to: Seekxl Add to: Kledy.de Add to: Social Bookmark Portal Add to: BoniTrust Add to: 40 Plus - Blog & Bookmark Add to: Bookmarks.cc Add to: Shop-Bookmarks.de Add to: Favit Add to: Newskick Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Facebook.com Add to: Reddit Add to: Jumptags Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Ma.Gnolia Social Bookmarking Infos  

Tags
20102011, fiyatları, lise, İstanbul, özel

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil