| AnaSayfa | Rüya Tabirleri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Konularım / Cevaplarım | Arkadaş Listem | Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
Işte stv’de dinler arası diyalog sapıklığı -stv’de samimi hıristiyan şokuParkSohbet.Com Forumlari sitesindeki Makaleler&Yazılar - kategorisi altındaki Işte stv’de dinler arası diyalog sapıklığı -stv’de samimi hıristiyan şoku isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Bakın oyun oynamıyoruz. Adamlar projelerine tam gaz devam ediyor. Ve artık bu işlerin ne maksatla yapıldığından şüphe etmiyoruz. Bunca tepkiye rağmen dinler arası diyalog faaliyetlerine devam edip, hıristiyanların cennete girebileceği fikrini savunanlara, ima edenlere, dizi ve film projelerini buna göre şekillendirenlere söylenecek tek sözümüz “Allah ıslah etsin” demektir.
.
.
.
Stv’nin “Ve insan aldandı” dizsinin ırkçılık bölümünde misyonerlik faaliyeti yapan rahiplere, sözde samimi hıristiyan rahip engel olmak istiyor. Ve kurduğu cümle, Hayrettin Karaman’ın “Hıristiyanlar kendi kitaplarına göre amel ederse cennete girer” teorisini destekliyor. İŞTE STV’DE DİNLER ARASI DİYALOG SAPIKLIĞI ÇİFT DİNLİLİK SAPKINLIĞI “İSA’DA ALLAH’IN PEYGAMBERİ, MUHAMMEDDE. KİLİSEYE’DE GİTTİM, NAMAZ DA KILDIM, ÇOK HUZUR BULUYORDUM” ![]() WWW.PARKSOHBET.COM |
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
| Tags |
| arasi, arası, dinler, diyalog, hiristiyan, hıristiyan, işte, samimi, sapikliği, sapıklığı, stvand#8217de, şoku |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |