| AnaSayfa | Rüya Tabirleri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Konularım / Cevaplarım | Arkadaş Listem | Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
SWFText nasıl kurulurParkSohbet.Com Forumlari sitesindeki Program Anlatımı-Eğitim - kategorisi altındaki SWFText nasıl kurulur isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Kurulumda sorunmu yaşıyorsunuz next next diyerek kurulumu gerçekleşdirin daha sonra aşağıdaki örnege bakın... "Swf.Text" ile kolaylıkla flashlı yazı ya da imza hazırlayabilirsiniz. Effect seçeneği oldukça geniş ve ses dosyası eklemeye imkan da sağlıyor. "Movie" menüsü ile hazırlamak istediğiniz flash dosyanızın boyutunu, hareket hızını ve çerçevesini belirliyorsunuz. ![]() "Background" menüsü ile flash dosyanızın arka plan rengini ve transparan özelliklerini belirliyebileceğiniz gibi bu menüden arka plana bir imaj dosyası da yerleştirebilirsiniz. ![]() "Background Effect" menüsü ile flash dosyanızın arka planı üzerinde effect uygulamaları yapabilirsiniz. ![]() "Text" münüsünden flash dosyanızda görünmesini istediğiniz yazıyınızı belirlliyorsunuz. ![]() "Text Effect" menüsünden flash dosyamıza yerleştirdiğimiz yazımız için effect uygulamaları yapıyoruz. ![]() "Font" menüsü ile eklediğimiz yazının boyut, renk ve yön ayarlamalarını belirliyoruz. ![]() "Interaction" menüsünden flash dosyamızın hareket sayısını ve aktarmak istediğimiz link seçeneklerini ayarlıyoruz. ![]() "Sound" menüsünden de flash dosyamızda yer almasını istediğimiz ses dosyasını belirliyoruz. ![]() Anlatım : Morrigan ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üzülme!.. Dert Etme Can!.. Görebiliyorsan, Dokunabiliyorsan, Nefes Alabiliyorsan, Yürüyebiliyorsan... Ne Mutlu Sana!.. Elinde Olmayanları Söyleme Bana... Şükret Gücün Yettiğince Allah'a... UsuLkaide...
'Mevlâm Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler...'' |
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
| Tags |
| kurulur, nasıl, swftext |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |