Geri git   ParkSohbet.Com Forumlari > PROGRAM DOWNLOAD > Program Anlatımı-Eğitim

SWFText nasıl kurulur

ParkSohbet.Com Forumlari sitesindeki Program Anlatımı-Eğitim - kategorisi altındaki SWFText nasıl kurulur isimli konuyu görüntülemektesiniz.

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-13-2011, 03:06 PM   #1 (permalink)
Park Mod
Heidi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Jan 2011
Üye Numarası: 9424
Arkadaşlar: 7
Konular:
Rép Puanı: 50
Rép Grafiği: Heidi will become famous soon enough
Arrow SWFText nasıl kurulur

Kurulumda sorunmu yaşıyorsunuz next next diyerek kurulumu gerçekleşdirin daha sonra aşağıdaki örnege bakın...

"Swf.Text" ile kolaylıkla flashlı yazı ya da imza hazırlayabilirsiniz. Effect seçeneği oldukça geniş ve ses dosyası eklemeye imkan da sağlıyor.

"Movie" menüsü ile hazırlamak istediğiniz flash dosyanızın boyutunu, hareket hızını ve çerçevesini belirliyorsunuz.

"Background" menüsü ile flash dosyanızın arka plan rengini ve transparan özelliklerini belirliyebileceğiniz gibi bu menüden arka plana bir imaj dosyası da yerleştirebilirsiniz.

"Background Effect" menüsü ile flash dosyanızın arka planı üzerinde effect uygulamaları yapabilirsiniz.

"Text" münüsünden flash dosyanızda görünmesini istediğiniz yazıyınızı belirlliyorsunuz.

"Text Effect" menüsünden flash dosyamıza yerleştirdiğimiz yazımız için effect uygulamaları yapıyoruz.

"Font" menüsü ile eklediğimiz yazının boyut, renk ve yön ayarlamalarını belirliyoruz.

"Interaction" menüsünden flash dosyamızın hareket sayısını ve aktarmak istediğimiz link seçeneklerini ayarlıyoruz.

"Sound" menüsünden de flash dosyamızda yer almasını istediğimiz ses dosyasını belirliyoruz.

Anlatım : Morrigan
. . .

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Üzülme!.. Dert Etme Can!..
Görebiliyorsan, Dokunabiliyorsan, Nefes Alabiliyorsan, Yürüyebiliyorsan...
Ne Mutlu Sana!.. Elinde Olmayanları Söyleme Bana...
Şükret Gücün Yettiğince Allah'a...

UsuLkaide...
'Mevlâm Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler...''
Heidi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored Links
  Add to: Webnews Add to: Icio Add to: Oneview Add to: Linkarena Add to: Favoriten.de Add to: Seekxl Add to: Kledy.de Add to: Social Bookmark Portal Add to: BoniTrust Add to: 40 Plus - Blog & Bookmark Add to: Bookmarks.cc Add to: Shop-Bookmarks.de Add to: Favit Add to: Newskick Add to: Newsider Add to: Linksilo Add to: Readster Add to: Folkd Add to: Yigg Add to: Digg Add to: Del.icio.us Add to: Facebook.com Add to: Reddit Add to: Jumptags Add to: Simpy Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Ma.Gnolia Social Bookmarking Infos  

Tags
kurulur, nasıl, swftext

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil