|
Serbest Kürsü Yazılarınız Diger Kategorilere Uymuyorsa.. |
Sponsor Reklam Alanı | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Beğendikleri: 9
Beğeni Puanı: 38
Tecrübe Puanı: 19
![]()
|
![]() Yazdığım sözlerle yargıladım kendimi,
Boğazımda düğümlenen sözlerle idam ettim bedeni. Her nefeste içime seni çekerken unutmamı bekleme. Yine bir isyan yine bir yalnızlık . Hayatta olmaz dediğim kaderimde yazılı, Dostlarımda benden ayrı. Arkamdan konuşanlar var, kahkahalar atanlar, Yüzüme gülüp kuyumu kazanlar . Kardeş dediğim ama sevmediğim, Elimden gelse sandalyesini tekmelemek istediğim. Yine bir isyan yine bir yalnızlık . Hayatta olmaz dediğim kaderimde yazılı, Dostlarımda benden ayrı. Geçmiş ve gelecek, benim için acı ve hasret dolu oldu ve olacak. Peki ya şu an?, şu an ne olduğunu geçmişim zaten yazdı, geleceğim hakkında düşünmek bile acı ve hasretlik çekeceğime kanıt. ama diyebilsem... Haberin olsun diye söylüyorum sevgili, ben artık çok değiştim. Mesela elini tutmadan uyuyabiliyorum, kokunu almadan yaşıyorum. Yani ben iyiyim, seni sensiz seviyorum. M.Hamza TORUK ![]() ![]() Zoruma gideni içime attım... Şimdi kolayıma geldiği kadarıyla birleştiriyorum kelimeleri... Neyi ne kadar anlatabilirki insan?Yaşadığı hep kendine..Acısının tadı sadece kendine.. ![]() Sohbet Sitemiz Hakkında Bilgi Almak için Tıklayınız ![]() ![]() |
![]() |
Paylas
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tags |
ama, bir, dediğim, seni, yine |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tasavvuf Seni Senden Alır, Seni Sana Sensiz Verir | GüNeŞ | Makaleler&Yazılar | 0 | 04-04-11 20:05 |
Seviyorum Seni | gülenay | Arşiv | 3 | 12-02-10 00:40 |
Seni Seviyorum Ama SakLı,Seni Seviyorum Ama YasakLı | Su | Arşiv | 1 | 15-03-09 21:08 |
Seni SeviYorum | mertcaN | Arşiv | 1 | 03-02-09 00:45 |
Seni Seviyorum | mertcaN | Arşiv | 0 | 27-01-09 21:33 |