| AnaSayfa | Rüya Tabirleri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Konularım / Cevaplarım | Arkadaş Listem | Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
| Şiirler Yüreğimizden Gelen Veya Aklımızdan Düşmeyen Şiirleri Paylaşabileceğimiz Bölüm. |
Sen yine sükutu giyin yar!ParkSohbet.Com Forumlari sitesindeki Şiirler - Yüreğimizden Gelen Veya Aklımızdan Düşmeyen Şiirleri Paylaşabileceğimiz Bölüm. kategorisi altındaki Sen yine sükutu giyin yar! isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Kara çalınmış günlerin ertesinde...
.
.
.
Ellerinde güneşlerle gelen yar! Huzuru içirdiğin yüreğim şimdi hüznü içiyor ellerinden, bilesin! Yüreğine kanatlanan yüreğin kanadı kırıldı, kanıyor. Göğe uçurduğum umutlarım vuruldu bir bir Hüzün ki, yokluğuna katık ettiğim, Yine dolandı eteğime, peşimi bırakmıyor. Adının her harfini gözyaşıma çizdim ve titrek bir yürekle yokluğuna ektim Sen avazın çıktığı kadar susarken ben taze çığlıklar yeşerttim sana! Nefes nefes acıyı yonttum adınla, Yokluğuna buladım ellerimi, Yüzüme bölük pörçük diktiğim yamalı gülüşlerdeyim şimdi. Ah yar! Ah! yoluna can diye diye benden geçtiğim, Ah suskuların şahı, Bir çözebilsem boynuma doladığın sessizliğin düğümünü Bir yudum harf düşse, hisseme alfabenden Yalın ayak çıktığım yokuşlarında düşmeden bir yürüyebilsem. Öyle bir acı ki bu! nasıl anlatılır bilmem Kırsan kırılmaz, büksen bükülmez Ateşler yakmaz, sular söndürmez! Söylesene yar! Hasretini adımlasam kaç adımda biter? Özlemin kaç nefestir saysam? Bilemezsin ki Akla sığdıramazsın bu denklemi Nasıl anlatayım ki daha hal-i pür-melâlimi… Sen yine sükutu giyin yar! Dilersen hiç konuşma. Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda. Çarpsa da bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim… ![]() ![]() ![]() Ve Sen Ellerimden Tutsan Yeniden Sabret desen Ve sabredecek kadar Sadrıma huzur versen ... ![]() |
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
| Tags |
| giyin, sen, sükûtu, yar, yine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |