22-10-23, 04:56 | #1 |
Beğendikleri: 2
Beğeni Puanı: 16
Tecrübe Puanı: 11
|
Exxen Üyeliği Hakkında Şikayet
1 aylık Exxen şampiyonlar ligi maçı izlemek için üyelik aldım. 1 ay sonra iptal olması gereken üyeliğim tekrardan yenilenmiş ve 188 TL ücret kesilmiş ben zaten bunu istesem girip üyelik yapardım tekrardan. Ve bunu şans eseri kredi kartı extreme baktığımda fark ettim yani fark etmesem böyle uzunca bir zaman gidecekti. Exxen’e giriş yapıp tekrardan üyelik yapılmış mı diye kontrol ettim sonrasında Exxen müşteri hizmetlerini aradım üyeliği görünce. Ve izlemediğim Exxen’e sadece internet üzerinden giriş yapıp üyeliğimi kontrol ettiğim için paramı iade alamadım. Bu gerçekten kurumsal bir platformmu yani benim bilgim olmadan neye istinaden üyeliğimi yeniliyorlar ben zaten istesem orada yıllık paket var alabilirim. Bu konu hakkında acil geri dönüş bekliyorum. Böyle bir para kazanma yöntemi olamaz
Devami... |
|
Paylas |
Bookmarks |
Tags |
üyelik, tekrardan, exxen, bir, fark |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|