|
| Sohbet,Sohbet Odalari, Chat,Muhabbet Tanıtım Alanı |
|
|||||||
| Soru - Cevap Dünyası Üye olmadan mesaj gönderip yardım almak isteyen ziyaretçilerin forumu. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
|
#1 |
|
Guest
|
sohbet scripti indirmek istiyorum
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
· Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola.
Tecrübe Puanı: 10 ![]()
Takımı:
|
Sohbet Scripti indirmek İçin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sakın sanma ki hayın berhudar olur, Akıbet ya boynu vurulur ya berdar olur. " Karada gemiler yapmaya devam edeceğiz, Lakin inanacağız ki Allah c.c denizi ayağımıza getirecektir. " [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Koridorları sevdim, ceza istediği kadar uzun olsun, yeter ki koridorlar kısa olmasın, insan bir kere yürümeye durdu muydu her şeyi unutur, nedendir bu? Çünkü volta cezanın törpüsüdür." [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Özel üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
çok merak ettim acaba tıkladımı
)))))
|
|
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
|
|
|
|
#5 |
![]()
Takımı:
|
script Çok güzel olmuş emeği gecenlerden ALLAH RAZI OLSUN elinize sağlık.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| canlidizi, chat, chat odalari, diziizleyelim, forum, fulldizi, irc, mirc, muhabbet, script, sohbet, sohbet odalari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | Konuyu değerlendir |
|
|