| AnaSayfa | Rüya Tabirleri | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Konularım / Cevaplarım | Arkadaş Listem | Gruplar | Kimler Online |
|
|||||||
Bilinçaltı Programlama Eğitimi | TürkçeParkSohbet.Com Forumlari sitesindeki Soru Bankaları ve Eğitim Programları - kategorisi altındaki Bilinçaltı Programlama Eğitimi | Türkçe isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Bilinçaltı Programlama Eğitimi Depresyonda mısınız? Sigarayı mı bırakmak istiyorsunuz, çok mu şişmansınız, yada başka bir sorun mu var? Mp3 altına yerleştirilmiş gizli kodlar ile bilinç altınızı kendiniz yönetebilirsiniz. Bu set ile 21 günde kendi kendinize hipnoz varsayımı gibi bilinçaltı programlama yapabilirsiniz.. Aşağıdaki Konuları İçerir # Depresyondan kurtulma # Kendine güven # Kilo verme # Sigara bırakma # Toplumda saygınlık ..::Wupload::.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() WWW.PARKSOHBET.COM |
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
| Tags |
| bilinçaltı, eğitimi, programlama, türkce |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |