Calibre, tüm e-kitap ihtiyaçlarınızı karşılayan,
ücretsiz bir programdır. Calibre, tüm platformlarda çalışmak üzere tasarlanmıştır.
Linux, Mac OS X ve
Windows platformlarında sorunsuz çalışır. Ayrıca Calibre ile tüm e-kitap okuyucu
araçlarınızı eşitleyebilirsiniz. Calibre ile e-kitap formatları arasında dönüşüm yapabilir, e-kitaplarınızı da program üzerinden okuyabilirsiniz. Ayrıca;
- Calibre tüm e-kitap koleksiyonunuzu sizin için düzenler. Kütüphanenizde kolayca değişiklik yapmanızı sağlar.
- Calibre, e-kitaplarınızı bir çok formattan, bir çok formata dönüştürebilir. Aynı zamanda dönüştürücü araç, e-kitaplarınızın fontlarını değiştirebilir, ve kitaplarınızın bölüm haritalarını çıkarır.
- İsterseniz çıkardığınız bölüm haritalarını e-kitabınızın başına ekleyebilirsiniz.
- Eşleme esnasında eğer bilgisayarınızda veya taşınabilir cihazınızda bulunan e-kitaplar birden fazla formatta mevcut ise, Calibre otomatik olarak daha iyi olanı seçer. Eğer eşitlemek istediğiniz kitaplardan biri cihazınız ile uyumlu değilse, Calibre otomatik olarak formatını dönüştürür ve o şekilde cihazınıza eşitler.
- Calibre, belirli bir haber kaynağındaki (RSS) tüm haberleri e-kitap şeklinde kaydedip cihazınıza eşitleyebilir. Bu sayede istediğiniz her yerde gazete okur gibi haberlerinizi okuyabilirsiniz.
- Calibre, içinde çok gelişmiş bir e-kitap okuyucuya da sahiptir.
İndirme başlayacak...
Veya hemen
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
.
.
.
Dünyada iksir dedikleri padişah duasıdır. Her kim Al-i Osman’dan dua alırsa, şüphesiz tuttuğu iş kolay gelir… Zira onlar bir ulu ocaktır. Kim onlara yan bakarsa onun başı aşağı olur. Barbaros Hayrettin Paşa
Sakın sanma ki hayın berhudar olur,
Akıbet ya boynu vurulur ya berdar olur.
" Karada gemiler yapmaya devam edeceğiz, Lakin inanacağız ki Allah c.c denizi ayağımıza getirecektir. "
" Herhangi bir kimse Malazgirtte İnanışının Şahlanışını yaşamadan Kosavada niğboluda bir kılıç olup parlamadan Ulubatlı Hasan olup İstanbulu fethetmeden Sultan Fatih olup Atını denize sürmeden Kanuni olup Şanlı ordularıyla avrupanın içine yürümeden Seyit çavuş olup 250 kiloluk mermiyi Ya Allah deyip Namluya sürmeden bir insan Sakaryanın siperlerine girmeden, ve Kıbrısta Düşman tahkimatının arasından geçmeden Milli Selametin ne olduğunu anlayamaz... "