YURTKUR'dan öğrencilere ek süre 10 Şubat 2011
YURTKUR'dan öğrencilere ek süre
Yükseköğrenim Kredi ve Yurtları Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürü Hasan Albayrak, kredi ve burs müracaatları sonrasında taahhüt senetlerini zamanında tanzim ve tasdik ettiremeyen öğrencileri için ikinci defa ek süre verildiğini bildirdi.
Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, 2010-2011 öğretim döneminde kredi ve burs müracaatları sonrasında taahhüt senetlerini zamanında tanzim ve tasdik ettiremeyen öğrenciler için 17-31 Ocak 2011 (31 Ocak 2011 dahil) tarihleri arasında ek süre verildiğini belirtti.
Taahhüt senetlerini noterde tanzim ve tasdik ettirerek kuruma teslim etmeleri halinde bu öğrencilerin burs veya öğrenim kredileri 10 Şubat 2011 tarihinde ödenecek.
YURTKUR, burs, öğrenim ve katkı kredisi için 31 Aralık 2010'da dolan başvuru süresini, daha önce 14 Ocak 2011 gününe kadar uzatmıştı
.
.
.
Dünyada iksir dedikleri padişah duasıdır. Her kim Al-i Osman’dan dua alırsa, şüphesiz tuttuğu iş kolay gelir… Zira onlar bir ulu ocaktır. Kim onlara yan bakarsa onun başı aşağı olur. Barbaros Hayrettin Paşa
Sakın sanma ki hayın berhudar olur, Akıbet ya boynu vurulur ya berdar olur.
" Karada gemiler yapmaya devam edeceğiz, Lakin inanacağız ki Allah c.c denizi ayağımıza getirecektir. "
" Herhangi bir kimse Malazgirtte İnanışının Şahlanışını yaşamadan Kosavada niğboluda bir kılıç olup parlamadan Ulubatlı Hasan olup İstanbulu fethetmeden Sultan Fatih olup Atını denize sürmeden Kanuni olup Şanlı ordularıyla avrupanın içine yürümeden Seyit çavuş olup 250 kiloluk mermiyi Ya Allah deyip Namluya sürmeden bir insan Sakaryanın siperlerine girmeden, ve Kıbrısta Düşman tahkimatının arasından geçmeden Milli Selametin ne olduğunu anlayamaz... "
|